EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

“Национални дни на кариерата” от утре

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

“Национални дни на кариерата” от утре

mail16:10 | 12.03.2012прегледи 2103 коментарикоментари 0


Увеличава се интересът към форума „Национални дни на кариерата”, който среща бизнеса с млади специалисти, заяви за Агенция „Фокус” Елеонора Тодорова, организатор на събитието, което ще се проведе на 13 и 14 март в „Арена Армеец” в София.
Тази година има увеличение на броя на фирмите – участнички – миналата година са били 94, а тази – 103. „Миналата година имаше доста голяма посещаемост от страна на студенти и тази година се надяваме да продължи растежът на броя на хората, които посещават форума. Използвали сме от една страна реклама, от друга страна се правят презентации по всички университети, за да се популяризира, и за да могат самите студенти да се подготвят за форума.”, обясни Тодорова.
За популяризиране на форума са провеждани предварителни срещи със студенти в университетите. Целта е била младите хора да се подготвят за форума.
Повечето фирми, които участват, са български, но има и международни. Според Тодорова форумът „Национални дни на кариерата” дава шанс на младите специалисти да си намерят работа. „Дава възможност, защото това е единственият по рода си форум в България, който на едно място събира толкова много работодатели, които от една страна не всички фирми предлагат само стажове, някои предлагат директно работа на младите специалисти”, каза тя.
„С всяка изминала година, мероприятието става все по-хубаво и също така самите фирми се увеличават. Това показва, че има смисъл от това, което ние правим”, коментира Елеонора Тодорова.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg