EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Шефът на Рока България поема и Румъния

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Шефът на Рока България поема и Румъния

mail14:32 | 03.06.2013прегледи 624 коментарикоментари 0


От корпоративната централа на Roca в Испания обявиха, че Серхио Кастро, Изпълнителен директор на Рока България, компания от група Roca, поема и поста Изпълнителен директор на Рока в Румъния, Roca Obiecte Sanitare. Досегашният изпълнителен директор на Рока Румъния Франсеск Рекансенс ще отговаря за производството в представителството на Roca в Индия.

Новата позиция на Серхио Кастро в Roca е Изпълнителен директор за Румъния и България.
Серхио Кастро е роден през 1971 г. в Билбао, Испания. Получава степен по Икономика в Universidad Complutense de Madrid в Испания - един от най-старите университети в света, а през 2003 год. получава специалност по Счетоводство и финансов контрол в Universidad Politecnica de Madrid, Испания.
През декември 2001 г. Кастро се присъединява към екипа на Laufen CZ, Чешка Република като Координатор за група Laufen. През 2003 г. той поема длъжността Регионален мениджър по експорта за Балтийските страни, Унгария и Румъния, а от 2005 г. до август 2008 г. е Финансов и административен директор на Laufen CZ s.r.o., Чешка република. От 2008 г. Серхио Кастро е Изпълнителен директор на Рока България и ръководи успешно компанията през последните четири години и половина.

Roca в България
Компанията Roca навлиза на българския пазар през 1999 г. с придобиването на швейцарската група за производство на санитарен порцелан Laufen, която е собственик на фабрика в гр. Каспичан. След обновяване и разширяване на производствените мощности на съществуващата фабрика за санитарен порцелан в Каспичан, от тази година там работи и нова фабрика за акрилни продукти за баня.
Рока България АД предлага на българския пазар три марки: Roca, Laufen и Fayans.

Roca в Румъния
Roca е представена в Румъния от 2006 г., когато компанията придобива фабриката за санитарен порцелан Cesarom в Букурещ. Днес Roca Obiecte Sanitare предлага на местния пазар марките Roca, Zoom и Laufen.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4190