EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Шегички от Тръмп

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Шегички от Тръмп

mail07:20 | 05.03.2018прегледи 4307 коментарикоментари 0


Доналд Тръмп получи вчера топло посрещане на галавечеря във Вашингтон от представителите на медии, които президентът на САЩ често обижда, че произвеждат фалшиви новини, съобщи ДПА.
    Тръмп бе почетен гост на 133-та годишна вечеря на престижната журналистическа организация "Гридайърн клъб", на която видни журналисти, базирани в американската столица, си правят шеги с президента и американската политическа сцена.
    На вечерята Тръмп също си направи шеги с лидерите на опозиционната Демократическа партия, но не пожали и членовете на собствената си партия, дори вицепрезидента Майк Пенс. Той го нарече "един от най-хетеросексуалните мъже, които някога ще срещнете", закачайки се с неговите антигей политики.
    "Закъсняхме тази вечер, понеже охраната не искаше да пусне Джаред", заяви Тръмп, цитиран от Асошиейтед прес, за своя зет и съветник Джаред Къшнър, чийто достъп до класифицирана информация неотдавна беше понижен. По адрес на бившия си главен стратег Стив Банън Тръмп намекна, че от него е изтекла повече информация от случващото се в Белия дом, отколкото през пробойните на кораба "Титаник".
    Тръмп, който е известен с това, че е доста обидчив, пропусна миналогодишното издание и прати Майк Пенс на свое място. Тази година той поднесе изненада, като обяви преди по-малко от две седмици, че ще присъства заедно с първата дама Мелания.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg