EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Четвъртък пазар" в Пловдив обновен

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Четвъртък пазар" в Пловдив обновен

mail11:45 | 05.10.2012прегледи 530 коментарикоментари 0


Близо половината от общо 145-те маси на обновения Четвъртък Пазар в Пловдив вече работят. Следващият търг е обявен за 16 октомври, но според предприетата нова политика дотогава всеки желаещ търговец срещу 9 лв. може да наеме маса за един ден.
Пазарът е на три нива, с подземен паркинг с 55 места и кафене най-отгоре. Има асансьор и е изцяло достъпен за хора с увреждания. На входа откъм бул. „Шести септември” е монтирана информационна табела, от която посетителите с автомобили могат да разберат колко броя свободни места има в безплатния подземен паркинг. Ако всички са заети, те могат да се пренасочат за паркиране в съседните улици, които са извадени от Синята зона и престоят там е също безплатен.
Лентата на реконструирания пазар бе прерязана в атмосфера на приемственост от кмета на Пловдив инж. Иван Тотев и предишния кмет Славчо Атанасов, при чийто мандат започна строителството. Освен място за търговия, искахме да направим Четвъртък пазара и социално средище, затова обособихме озеленени кътове с пейки за сядане, почивка и раздумка – това е част от колорита, който търсихме, заяви кметът на Пловдив./Съобщение на Община Пловдив
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161