EUR 1.9558
USD 1.6827
CHF 1.8212
GBP 2.3145
CNY 2.6323
you tube
mobile version

Цени лифт карти на Витоша и в Банско

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Цени лифт карти на Витоша и в Банско

mail18:45 | 23.03.2021прегледи 1398 коментарикоментари 0


„Витоша ски“ АД намали от 22 март цените на семейните лифт карти. Целта е повече родители с деца да се възползват от перфектните условия за каране на ски в планината. Освен това да бъдат на чист въздух и сред природата. Цената на еднодневната семейна карта за родител с едно или две деца до 7 г. пада на 40 лв. При цялото семейство от двама родители с едно или две деца до  7 г., картата става 80 лв. Цената на кабинковия лифт „Симеоново“ за цялото семейство пада на 34 лв. в двете посоки. 

Условията на Витоша са чудесни с натрупан над 1 метър нов сняг през последните дни. Толкова много сняг не е имало от 2012 г. Очакваме и нови снеговалежи. Така, че поне до средата на месец април месец ще имаме прекрасно време за зимни спортове. Работят пистите „Лалето 1“,  „Синя писта – учебна“, „Меча поляна“, „Ветровала“, в зависимост от времето Лалето 2“, „Лалето 3“, „Черни връх“, „Синя писта“, „Зелена писта“, „Ски път Лалето“, пистата за шейни. Всяка вечер ще има и нощно каране. Всички противоепидемиологични мерки на Витоша се спазват и постоянно следим за дистанцията при опашките на лифт съоръженията. Туристите не бива да карат извън обработените терени и да не се движат извън маркираните зимни пътища, заради опасността от лавини.

Цените на лифткартите за ски зона Банско ще бъдат намалени от 1 април 2021 г., когато започва и априлската ваканция на децата, съобщиха от "Юлен" АД. Сезонът ще продължи до 11 април 2021 г. Целодневната карта става 56 лв., а за половин ден след 12.30 ч. - 43 лв. За децата целодневната ще е 25 лв., а за най-малките под 7 години - само 1 лев. Шестдневната карта за децата над 7 години ще е 100 лв., а за осталаните - 6 лв. Студентите и пенсионерите също ползват отстъпки. Сняг има в изобилие, а според прогнозата се задават и още валежи. Всички писти са обработени перфектно и съоръженията работят, заяви маркетинг директорът на "Юлен" АД Иван Обрейков. Можете да се запознаете с намалените цени от 01.04.2021 г. тук: https://www.banskoski.com/bg/page/prices

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg