EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

"Хляб на месеца" в BILLA

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

"Хляб на месеца" в BILLA

mail10:00 | 24.08.2011прегледи 857 коментарикоментари 0


'Хляб на месеца' е най-новата разработка на BILLA. Всеки месец веригата предлага различен тип хляб собствено производство. Артикулите, включени в тази инициатива, са нов асортимент по специални рецепти, разработени за веригата. До момента са представени три вида - 'Семеен', 'Енергия' и хлябът за месец август - 'Топ форма'.
Инициативата ' Хляб на месеца' е първа по рода си не само за България, но и в практиката на BILLA като международна компания.  За собственото производство на хляб се използват уникални миксове на австрийска фирма с доказан опит в областта и брашна с високо качество от българския производител 'София Мел'. Рецептите са разработени специално за BILLA.  В хляба на месеца има само нови рецептури, които не са били предлагани до момента във веригата, а и не могат да се купят в други обекти от търговската мрежа. Всеки нов тип хляб се промотира на специална цена в рамките на месеца, след което минава в асортимента собствено производство на редовна цена. В момента в BILLA има над 50 вида хляб и хлебчета собствено производство.
За избора на хляба на месеца водещи са сезонността и начинът на хранене през периодите от годината. Например хлябът на месец август - 'Топ  форма' е с ниско съдържание на сол, микс от 6 зърна и богат на фибри, което го прави подходящ за спазване на фина линия през летните месеци. Името на всеки хляб на месеца цели да ориентира потребителя какви са предимствата на продукта.
Веригата има пекарни във всичките си 85 филиала.


 


Тагове: хляб, Била
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150