EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми:Тайтън Машинъри, TESY

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми:Тайтън Машинъри, TESY

mail18:00 | 01.06.2017прегледи 4186 коментарикоментари 0


Българското представителство на американския дилър на аграрна и строителна техника Тайтън Машинъри България ЕАД откри новия си търговско-сервизен център в София. Това е седмият търговско-сервизен център на компанията в страната. Освен в София фирмата има представителства в Бургас, Добрич, Русе, Плевен, Стара Загора, Монтана. Фирмата е официален вносител на водещи марки селскостопанска и строителна техника – Case IH, Case CE, Kverneland, Vederstad, Tecnoma, MacDon, Annaburger, Salford и др. Фирмата стъпи на българския пазар през 2012 година, като през 2016 година придоби 100% от „Тайтън Машинъри България“ ЕАД. С консолидацията на собствеността, новият мениджмънт оптимизира процесите в компанията, запази и разви екипа и изведе компанията на ново равнище на взаимоотношения с клиентите. 

----------------------

Първият в света електрически бойлер, който може да бъде управляван дистанционно чрез мобилно устройство, бе представен от българска компания. Modeco Cloud e част от фамилията уреди на компанията, с иновативна технология, които могат да се управляват в облака от всяка точка на света с помощта на мобилното приложение TESY CLOUD. Разработването на подобна технология и внедряването и в уредите за бита не е само технологично постижение, но и стъпка към визията да се развива в областта на Internet of Things. В най-новата серия електрически бойлери Modeco Cloud са вградени всички продуктови иновации разработени през годините от TESY. Те функционират със специално разработена технология INSUTECH Plus за равномерно разпределяне на изолацията, благодарение на което се постигат изключително ниски енергийни загуби и висок клас на енергийната ефективност.

Специално за EconomyNews.bg, Емануил Тотев – Директор продажби, маркетинг и логистика на компанията, коментира въпроса с търсенето и предлагането на бойлери в периода на честите спирания на топлата вода в много софийски квартали.

„Определено се забелязва повишеното търсене в подобни периоди, особено в големи градове, какъвто е София“ заяви той.

Тотев сподели, че хората се сещат, че им трябва бойлер, когато спира топлата вода или когато се развали уреда. За щастие, когато предстоят профилактики, те се обявяват достатъчно на време и по този начин потребителите имат възможност да реагират и да си закупят уред,

Директорът продажби, маркетинг и логистика обясни един интересен факт, по отношение на живота на бойлерите в София, а именно, че „София е много специфичен район, където се ползва предимно планинска вода, която е чиста. В уреда има вграден аноден протектор, който осигурява защита срещу корозия и микроскопични пукнатини в емайла на бойлера. Поради естеството на софийската вода анодният протектор не може да работи много добре с нея, което предполага, че животът на бойлерите е по-кратък, отколкото в други райони на страната. За съжаление софиянци се налага да си сменят бойлерите по-често от средностатистическия българин в страната“ завърши той.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg