EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Фирми: Пловдивско сливане, ОББ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: Пловдивско сливане, ОББ

mail10:03 | 06.02.2019прегледи 4519 коментарикоментари 0


Пловдивските дигитални агенции Tendrik и SEOMAX обявиха своето официално сливане на 4 февруари 2019 г., създавайки по този начин една от най-големите компании в този сектор у нас. Решението на собствениците на две от най-изявените агенции от града на Съединението е на родния пазар да оперират под марката SEOMAX, а Тendrik да се запази като бранд за международни клиенти.

И двете фирми откриват дейност през 2015 г., а техните собственици Петър Дяксов и Любомир Атанасов успоредно развиват екипите си, целейки да предлагат възможно най-добри дигитални услуги. Това включва създаването на уеб сайтове, редизайн на вече съществуващи сайтове и онлайн магазини, дизайн, брандинг, дигитален маркетинг и реклама. Превръщайки се във водещи уеб агенции в Пловдив, те решават да надскочат себе си и обединяването на фирми се появява като релевантна идея. След известно обсъждане, решението е взето и вече SEOMAX и Tendrik оперират като едно цяло.

 

Досегашният директор „МСП дистрибуция“ Десислава Симеонова влиза в Управителния съвет на ОББ и Кънтри мениджмънт борда на КВС Груп България, считано от януари 2019 г., като официалното вписване в Търговския регистър е от 01.02.2019 г. Назначението ѝ идва след като Франк Янсен, досегашният изпълнителен директор „Малки и средни предприятия и корпоративен сегмент“, беше назначен като главен финансов директор на КВС Груп Ирландия. Тя ще поеме управлението на същия ресор.

Десислава Симеонова има магистърска степен по право. Започва професионалното си развитие като стажант-юрист в Софийски градски съд. През 2000 г. е назначена като публичен изпълнител в Агенция за държавни вземания към Министерство на финансите. Впоследствие работи и като юрисконсулт към Правната дирекция и експерт към Инспектората на същата институция. В периода 2004 – 2008 г. работи като юрист в Българска народна банка, управление „Банков надзор“. Присъединява се към екипа на СИБАНК преди повече от 10 години на позиция „корпоративен секретар“. След това последователно ръководи дирекция „Правно обслужване и методология“, а през 2016 г. става директор „Малки и средни предприятия“, постигайки отлични резултати в своя сегмент. След придобиването на Обединена българска банка от белгийската финансова група KBC, през 2017 г. Десислава Симеонова поема функцията директор на дирекция „МСП дистрибуция“ в ОББ.

До преместването в Ирландия, Франк Янсен работи в България повече от 10 години, като отвъд съвместяването на различни роли в структурата на банково-застрахователната група, г-н Янсен беше и председател на Българо-белгийско-люксембургски бизнес клуб.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg