EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фирми: А1, Байер България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фирми: А1, Байер България

mail16:08 | 06.08.2019прегледи 3284 коментарикоментари 0


Христина Бурдашева ще оглави дирекция „Правна и регулаторна политика” в А1. Тя става част от екипа на телекома от 12 август 2019 г.

Христина е с повече от 15 години опит в областта на правото, корпоративната етика и протокол, и защитата на данните. Преди да се присъедини към А1, тя заема длъжността главен юрисконсулт за Румъния, България и Източна Адриатика и ръководител по правните въпроси на защита на личните данни за Европа в Mondelēz International, и е част от лидерския екип на Mondelēz за Югоизточна Европа. Професионалният ѝ опит преди това включва ръководни позиции в редица международни компании, сред които KMG International (бивша Rompetrol Group).

С привличането на човек от друга индустрия А1 търси различен поглед върху бизнеса, който ще помогне на екипа да бъде още по-бърз и клиентски ориентиран в работата си. Това е поредната стъпка от стратегията на компанията, насочена към оптимизиране на работата и ускоряване на процесите по вземане на решения.


Oт началото на август 2019 г. година Екатерина Карпузова е новият Управляващ директор на Байер България ЕООД. Тя ще съвместява новата позиция с тази на Търговски директор Фармацевтични продукти за България. 

От месец юли 2019 г. Жечо Мурзов поема позицията Търговски директор на Байер Кроп Сайанс за България.

Габор Равицки, досегашният Управляващ директор на компанията, преминава на позиция Ръководител маркетинг за групата държави Румъния, България и Молдова. Паскал Касекуел остава Ръководител на обединените компании Байер и Монсанто за групата държави Румъния, България и Молдова.  

Екатерина Карпузова започва кариерното си развитие в Байер на позицията Мениджър проекти през 2007 г. По-късно прекарва три години в Берлин, където е част от екипа на Бизнес операции за Централна и източна Европа в направлението Фармацевтични продукти и още две години на позицията Главен оперативен директор в отдел Фармацевтични продукти в Словакия. През 2016 г. Екатерина се завръща в Бълагрия на позиция Търговски директор Фармацевтични продукти. Тя притежава магистърска степен по макроикономика от Университета в Аугсбург и е завършила маркетинг MBA програма в City University of Seattle. 

Жечо Мурзов започва кариерата си в Байер България през 2004 г. като Търговски представител в направление Растителна защита. През годините заема различни позиции в Байер Кроп Сайанс в областта на маркетинг и управление на екипи и продажби. От 2014 г. до 2019 г. Жечо е Ръководител продажби за Байер Кроп Сайанс България, а от юли 2019 г. поема позицията Търговски мениджър на Кроп Сайанс за България. Притежава магистратура по агрономия от Лесотехническия университет и редица дипломи в областите земеделие, маркетинг и мениджмънт.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg