EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Финландска верига открива 9 ресторанта в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Финландска верига открива 9 ресторанта в България

mail15:40 | 26.03.2018прегледи 4397 коментарикоментари 0


Придобихме седем нови обекта, оперирани до момента под бранда Burger King. На път сме да отворим още два ресторанта на други две нови локации. С тези инвестиции Hesburger ще се превърне в забележителен „играч“ в сектора на ресторантите за бързо хранене. Новите ресторанти ще отворят врати през следващите няколко седмици, обясни Иева Салмела, Директор международно развитие и маркетинг на финландската верига Hesburger. Новите ресторанти ще бъдат разположени в Слънчев бряг, в Сливен и Плодив, както и на удобни за спиране места, по някои от основните пътни артерии в страната.

Българският пазар е с добри размери за нас. Тази година искаме да насърчим все повече хора да опитат нашите продукти, както и да повишим информираността и интереса на хората към марката, каза Салмела. Плановете са в следващите 10 години Hesburger да отвори 50 ресторанта в България и така да се превърне в национална верига за бързо хранене. Тази година инвестициите ще възлизат на около 6-7 милиона евро. Според плана за 10 години те ще достигнат 35 милиона евро.

Верига предлага хамбургери, тортили, меню, хрупкави предложения (картофки, пилешки хапки, соеви пръчици), десерти, кафе, освежаващи напитки, ще се предлага и айран.

Компанията има над 450 ресторанта, разположени в девет различни страни: Финландия, Латвия, Литва, Естония, Русия, Германия, Украйна, Беларус и България. Веригата осигурява работни места на над 6 700 души. През 2017 г. продажбите преди облагане възлизат на над 304 млн. Евро

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg