EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Фабрика Чайка със зелен сертификат за енергия

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Фабрика Чайка със зелен сертификат за енергия

mail06:35 | 04.09.2020прегледи 627 коментарикоментари 0


Варненският производител на картонени и хартиени изделия за опаковане Чайка АД се присъедини към клиентите на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, които се снабдяват със 100% зелена енергия. Специалният сертификат, удостоверяващ използването на електрическа енергия, произведена изцяло от възобновяеми източници, беше връчен на Продан Щерев, главен изпълнителен директор на компанията, от Албена Лазарова, търговски директор в енергийното дружество.

Чайка АД е с близо 100-одишен опит на пазара, като предлага на своите клиенти разнообразни пакетиращи продукти както за бита, така и за големи български и международни производители в хранително-вкусовата промишленост. 

„Компанията ни прилага интегрирана система за управление на качеството и околната среда. Ние знаем колко важна е природата за всички и се стараем да дадем своя принос в нейното опазване. Внедрили сме в нашето производство уникалната за Балканите парна система, намаляваща нивата на вредни емисии във въздуха, извършваме рециклиране на отпадъчните материали. Благодарение на нашия надежден доставчик на електроенергия ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги вече осъществяваме производствената си дейност с изцяло зелена енергия. Заедно ще продължим да спазваме поетия от нас ангажимент да подпомагаме развитието на екологично чисто производство в нашата страна“, споделя г-н Щерев.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4144