EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Тръмп бесен от преизбирането на Обама

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Тръмп бесен от преизбирането на Обама

mail11:45 | 08.11.2012прегледи 470 коментарикоментари 0


Американският магнат Доналд Тръмп, бесен от преизбирането за втори мандат на президента на САЩ Барак Обама, даде израз на гнева си в Twitter.
"Не може да позволим това да се случи. Трябва да направим поход до Вашингтон и да спрем тази пародия. Нашата нация е напълно разделена. Нека да се борим с всички сили и да спрем тази голямата и гнусна несправедливост. Светът ни се смее!", написа в микроблога си Тръмп.
Милиардерът е известен като противник на Обама още от времето на избирането му за първи мандат президент на САЩ. Наскоро Тръмп дори обяви награда от 5 млн. долара за този, който му покаже копие от акта за раждане на американския президент, за който се спекулира, че не е роден в САЩ и поради тази причина няма право да се кандидатира.
Същевременно обаче известни имена от шоубизнеса изразиха задоволството си от преизбирането на президента на САЩ Барак Обама.
Актрисата Ева Лонгория написа в блога си в Twitter: "Аз и моите приятели празнуваме! Плача (от радост). Страната върви напред!!! Обама!!!" Звездата от тв сериала "Отчаяни съпруги" дори е постнала снимки от партито по случай изборната победа на Обама, добавяйки: "Успяхме! Обама е преизбран! Да! Да, ние можем!".
Задоволството си от преизбирането на Обама изразиха и Оливия Уайлд, Зоуи Салдана, Стиви Уондър, Ашли Джъд, Мелани Грифит. Соул-дивата Марая Кери, изявяваща се понастоящем като жури в "Америкън айдъл", също не пропусна да сподели радостта си в Twitter: "Нека гласът ти бъде чут! Още четири години!".
Преизбирането на Обама бе приветствано и от Сара Джесика Паркър, Бионсе Ноулз, Лени Кравитц, Кейти Пери и др. /БГНЕС


 


Тагове: Обама, Тръмп
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg