EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Събитията на 18 юли

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията на 18 юли

mail09:15 | 18.07.2013прегледи 290 коментарикоментари 0


Брюксел - ЕК ще представи на закрито заседание пред Съвета на ЕС данни по механизма за наблюдение на България.
- Очаква се посланиците на страните от ЕС да обсъдят въпроса за включване на ливанската групировка Хизбула в списъка на ЕС на терористичните организации.

Киров, Русия - Очаква се присъдата срещу руския опозиционер Алексей Навални по обвинения в присвояване на средства. Опозицията смята процеса за политически.

Виена - Започва процес за незаконно финансиране на популистката партия Съюз за бъдещето на Австрия, обвинена, че е получила 940 000 евро от Телеком Австрия.

Вашингтон - Председателят на Управлението за федерален резерв на САЩ Бен Бърнанке ще бъде изслушан пред банковата комисия на Сената.
- Вицепрезидентът Джо Байдън ще говори в Джорджтаунския университет за американската политика в Азиатско-Тихоокеанския район. Идната седмица Байдън заминава на посещения в Индия и Сингапур.

Йоханесбург - Героят на борбата срещу апартейда, първият чернокож президент на Република Южна Африка Нелсън Мандела, навършва 95 години.

Атина - Посещение на германския финансов министър Волфганг Шойбле.

Белград/Прищина - Еврокомисарят по разширяването Щефан Фюле приключва двудневното си посещение в Сърбия и ще пристигне в Косово, където ще обсъди с отговорни косовски представители споразумението за нормализиране на отношенията между Белград и Прищина.

Никозия - Мисия на "тройката" международни кредитори - Европейската комисия, Европейската централна банка (ЕЦБ) и Международния валутен фонд (МВФ), проверява дали Кипър изпълнява условията на стабилизационната програма, съгласувана през март.

Букурещ - Мисия на Международния валутен фонд води разговори с румънските власти, които искат да подпишат ново предпазно споразумение с фонда.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4256