EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Събитията в страната днес

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Събитията в страната днес

mail08:00 | 11.02.2014прегледи 914 коментарикоментари 0


София.
От 14.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.

***
София.
От 09:00 часа в НДК по инициатива на министър-председателя Пламен Орешарски ще се проведе Национален форум „Правителство-Бизнес“.

***
София.
От 09:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Незаконосъобразни мерки в поправките на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина”.

***
София.
От 09:30 часа Софийски градски съд, състав 4, ще гледа дело НОХД № 5369/2011 – срещу Веселин Георгиев (чл. 282 – 283а от НК).

***
София.
От 10:00 часа в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на тема „Ексклузивен европейски доклад за пазара на жилищни имоти и анализ на 14 страни от Стария континент, в които е представена международната мрежа на „ЕРА“.

***
София.
София.
От 10:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе ексклузивен европейски доклад за пазара на жилищни имоти и анализ на 14 страни от Европа, в които е представена международната мрежа на „ЕРА“.

***
София.
От 10:30 часа в сградата на МВР на ул. „Никола Габровски ” 30, киносалон, ет. 1, ученици от столични училища ще се срещнат с оператори от спешната линия.

***
София.
От 10:30 часа в зала „Сцена 17” в сградата на Министерство на културата, министерството организира дискусия - дебат по приложението на Закона за авторското право и сродните му права.

***
София.
От 11.00 часа в сградата на Министерството на икономиката и енергетиката на ул. "Славянска" 8, заместник-министърът на икономиката и енергетиката Анна Янева ще връчи сертификат клас “А” на „Експириън България“ ЕАД за проект „Оптимизиране и развитие на бизнес процеси и високотехнологични решения“.
***
София.
От 11:00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на издателство „Просвета”.

***
София.
От 11:00 часа на ул. „6-и септември“-37, ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ ще представи проект за повишаване на капацитета на органите на изпълнителната власт за управление, координация и контрол при възникване на бедствия, пожари и извънредни ситуации на територията на страната.

***
София.
От 11:00 часа в Прес залата на БНР, ще се проведе дискусията: „Рисковете от омразата в българското общество”. Покана за участие е отправена и към Йорданка Фандъкова – кмет на София.

***
София.
От 12:00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на тема: „Кое му е новото на новия Избирателен кодекс?”.

***
София.
От 13:00 часа в Националния пресклуб на БТА фондация „Български център за джендър изследвания” с подкрепата на Алианса за защита срещу домашното насилие, ще се проведе пресконференция на тема: „Предложения по Проекта за Наказателния кодекс, свързани със сексуалното насилие и насилието, основано на пола.”

***
София.
От 14:00 ч., в зала 702, в сградата на АПИ, ще бъдат отворени офертите за производство, доставка и монтаж на пътни знаци.

***
София.
От 18.00 часа в галерия „Професор Васил Геров“ ще бъде открита изложба на Димитър Маринков - „Почти там-преживяване”.

***
Бургас.
От 11.00 в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе заключителна пресконференция, на която екипът по управление на проект „Изграждане на центрове за настаняване от семеен тип на територията на община Бургас в подкрепа на социалната интеграция на деца в риск“, реализиран по Договор за БФП BG161PO001/1.1-12/2011/036, ще представи резултатите от изпълнението. В пресконференцията ще участват зам.-кметовете д-р Лорис Мануелян и Атанаска Николова.

***
Бургас.
От 12:00 часа в Голямата зала на общината ще се състои представяне на проекта: „Роля на културата и културното наследство в регионалните политики за устойчивост на туризма“ CHARTS./ Агенция Фокус
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg