EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Суматоха около БГ участие в Москва

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Суматоха около БГ участие в Москва

mail12:48 | 15.03.2013прегледи 682 коментарикоментари 0


Директорът на Дирекцията "Туристическа политика" в МИЕТ Мария Иванова ще е представител на държавата в рамките на международното туристическо изложение INTOURMARKET в Москва. Вчера МИЕТ съобщи, че ресорният заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов е подал оставка.

МИЕТ организира участието на България на изложението с национален щанд от 318 кв. м. Осмото издание на борсата, която е сред най-големите в света, се провежда от 16 до 19 март 2013 г. в комплекса "Крокус експо център". Осем български неправителствени организации, туроператори и туристически агенции ще покажат възможностите си не само за традиционни, но и специализирани услуги - морска и зимна ваканция, културен и религиозен туризъм, балнео, СПА и уелнес програми, селски и екотуризъм и др.
Пресконференцията за участието на страната ни е на 16 март 2013 г. от 14 часа в павилион 1, зала 4. На втория ден ще се проведе атестация на мениджъри на руски туристически фирми, които активно работят на нашия пазар.
В българската програма ще участва и проф. Казимир Попконстантинов – откривател на мощите на Йоан Предтеча на созополския остров Св. Иван./МИЕТ
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg