EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Строителни инвеститори искат законови промени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Строителни инвеститори искат законови промени

mail10:30 | 29.11.2013прегледи 690 коментарикоментари 0


Промяна в начина на данъчно облагане на инвеститорите, които изграждат инфраструктура до обектите си, предлагат от Асоциацията на собствениците на бизнес сгради. От Асоциацията искат също така навременно съгласуване на промени в устройствените планове на общините, които ще позволят на инвеститорите да работят в предвидима среда и да вземат информирани решения при инвестиране в страната. Подобни очаквания от държавната администрация представи Олга Стоичкова, заместник председател на Асоциацията на собствениците на бизнес сгради по време на конференцията за инвестиционни проекти и пазар на имоти BalREc. В началото на м. октомври Асоциацията беше регистрирана официално в съда и започна реална работа.
"Търсенето и предлагането на качествени офис площи вече е изравнено като стойност. Няма нови проекти, които да предлагат висок клас офиси, което доведе до значително намаляване на съществуващите свободни площи и реализиране на сделки с двуцифрени наемни нива. Пазарът в този си сегмент е стабилен и в близките години се очаква търсенето на качествени площи да надхвърли предлагането”, отбеляза Олга Стоичкова.
При завършването си Sofia Airport Center ще се състои от 180 000 кв.м офиси клас А и 30 000 кв.м първокачествени складови и логистични площи. Бизнес паркът се отличава с обширни зелени площи и централно езеро с места за сядане и разходка, разположени на площ от около 5,000 кв.м, които осигуряват приятно място за отмора на служителите. Вътре в офис сграда А2, зимна градина с фонтани и места за сядане, осигуряват приятна атмосфера и през по-студените месеци на годината.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048