EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Софика разкрива още 150 работни места

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Софика разкрива още 150 работни места

mail12:15 | 29.11.2012прегледи 725 коментарикоментари 0


Софика Груп, най-голямата българска аутсорсинг компания, разширява дейността си в страната, като открива център за предоставяне на изнесени услуги в гр. Пловдив. В центъра ще бъдат открити 50 работни места до края на януари 2013 г. , като компанията започва набирането на служители още идния месец, стана ясно на съвместна пресконференция на Стефан Бумов, изпълнителен директор на компанията и инж. Иван Тотев, кмет на община Пловдив.

Центърът ще обслужва клиенти от сферата на телекомуникациите, финансовия сектор и туризма както в България, така и от Европа. Планира се в центъра да получат възможност за професионална реализация 150 млади и квалифицирани българи до края на 2013 година.
„Създаването на работни места с висока добавена стойност за младите и талантливи хора е сред нашите най-големи приоритети. Инвестиции като тази позволяват да запазим образованите и квалифицирани хора, завършващи висшите училища в града ни, като по този начин развиваме интелектуалния и научен потенциал на Пловдив.”, заяви кметът на общината инж. Иван Тотев.
В процеса на избора на служители за центъра от Софика Груп ще разчитат както на съдействието на общината, така и на академичната общност в града като компанията вече партнира активно с Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg