EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Скок в печалбата на Deutsche Post DHL

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Скок в печалбата на Deutsche Post DHL

mail17:45 | 08.05.2012прегледи 488 коментарикоментари 0


Германският логистичен гигант Дойче пост Ди Ейч Ел  (Deutsche Post DHL) обяви днес, че чистата му печалба се е  повишила с 64 процента до 533 млн. евро (695 млн. д.) през  първото тримесечие на годината благодарение на по-силните  резултати в Азия и печалби от продажбата на Постбанк (Postbank)
на Дойче банк (Deutsche Bank), предаде Асошиейтед прес. Продажбите на групата са нараснали с 4,3 процента до 13,4  млрд. евро. Резултатите са повлияни положително от приходите от доставки
в азиатско-тихоокеанския регион, които са по-високи от  очакваното. В Германия увеличението на обема на интернет  търговията е повишило приходите от колетни пратки, въпреки че  пощенските услуги са се запазили без промяна. Дойче пост обяви, че ще инвестира 50 млн. д. в разширяване  на центъра си в Синсинати, Охайо, за да покрие нарастващото  търсене от международни клиенти.
Компанията печели от усилията си поддържа ниски разходи през последните години и да се утвърждава на пазари със силен растеж посочи главният й изпълнителен директор Франк Апел.  Резултатите за тримесечието са повишени със 186 милиона  долара благодарение на продажбата на Постбанк, допълва АП.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg