EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Светът на мебелите и СИХРЕ в Интер Експо Център

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Светът на мебелите и СИХРЕ в Интер Експо Център

mail17:30 | 20.10.2011прегледи 1022 коментарикоментари 0


От 26 до 29 октомври 2011 г. в Интер Експо Център – София, потребители и ценители ще видят последните дизайнерски и технологични решения в сферата на мебелната индустрия и на хотелското, ресторантското и кетъринг оборудването. За поредна година стартират изложенията Светът на мебелите и СИХРЕ.
На СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ посетителите ще могат да видят състарени мебели с дърворезба и скулптура, екстравагантни мебели във футуристичен стил, проекти за интериори, художествена обработка на стъкло и класически витраж и др. Победителят в престижния конкурс ''Мебел на годината'' ще бъде обявен на 26 октомври, когато ще стане известен и призьорът за продуктов дизайн на промишлено изделие за серийно производство. Фирмите традиционно залагат на еко- и здравословни разработки – матраци без лепила и ортопедични матрачета за деца и бебета.
Конференциите “Насърчаване на износа на българските мебели” и "Иновации в горската промишленост и инженерния дизайн" ще се състоят на 27 и 28 октомври. На 27-ми ще се проведе и презентация на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия на тема „Възможности за финансиране по Оперативна програма “Конкурентоспособност по приоритетни оси 1, 2 и 4“. В уъркшопа Designer Talks на дизайнерска група ЧЕРГА ще вземат участие лектори от Испания, Италия, Мексико и др.
Изложението СИХРЕ ще покаже хотелско и ресторантско обзавеждане и оборудване, специализиран софтуер, рекламно-информационни и охранителни системи, ползвани в бранша. Сред основните направления на изложението са професионалното кухненско, барово, сладкарско и кетъринг оборудване и модерен интериорен текстил. С щанд ще се представи и Софийската професионална гимназия по туризъм, чиито ученици ще демонстрират приготвяне на коктейлни асортименти, хапки и декантиране на вино. Срещата-дискусия ''Качеството на туристическото обслужване, професионалното оборудване и подготовката на кадри. Проблеми и решения'' ще допълва програмата на 11-ото издание на изложението СИХРЕ тази година.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg