EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Световен гуру на рекламния криейтив у нас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Световен гуру на рекламния криейтив у нас

mail17:30 | 19.09.2011прегледи 580 коментарикоментари 0


Един от най-авторитетните експерти в сферата на креативността и създаването на рекламни идеи – Йонатан Доминиц - ще дойде в България този месец. Той ще проведе двудневно обучение на тема „Креативно мислене“ (Creative Thinking Workshop), между 30 септември и 2 октомври, в СПА хотел Исмена, гр. Девин. Целта на събитието е да вдъхнови българските рекламисти и дизайнери да създават по-иновативни и креативни идеи, използвайки цифровите медии, както и да ги запознае с мисловните модели, които стоят зад успешните идеи и кампании.
Кой е лекторът?
Йонатан Доминиц (Yonathan Dominitz) е един от водещите специалисти в света в сферата на креативността. Той има над десетгодишен опит от работата си на ръководни позиции в рекламния сектор и десетки успешни проекти за някои от най-големите рекламни агенции и корпорации в света. Обучавани от него агенции са спечелили над 20 награди от фестивала в Кан през последните пет години, включително три награди Grand Prix Lions. Самият Йонатан често е канен за лектор в Кан, както и на много други международни рекламни конференции и фестивали. В момента той е фокусиран върху създаването и преподаването на нови инструменти за развитието на креативността, които ще сподели и с българската си публика. Повече за него, както и за компании, в които е работил, можете да прочетете тук: http://events.kiwidesign.bg/ynathan-dominitz-the-trainer
Сред въпросите, на които Йонатан ще отговори по време на обучението са: как да се създават иновативни приложения и нови възможности за използване на съществуващите технологии; как марката да се постави в подкрепа на различни обществени каузи и да се инициира социално или културно движение в нейна подкрепа; как да поставим марката в центъра на обществен дебат, извличайки значителни маркетингови ползи и увеличавайки продажбите; как да използваме в полза на своята марка креативността на потребителите и желанието им да получават внимание и да се чувстват значими; как с ограничени медийни бюджети да създаваме идеи, които провокират силна мълва и безплатно медийно покритие.
Обучението ще се проведе в интерактивна уъркшоп форма, с много конкретни примери в различни дигитални сфери, а участниците ще работят индивидуално, по двойки и в малки екипи, преминавайки през разнообразни упражнения и задачи.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1047