EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Руска фирма търси кадри за филиал в Бургас

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Руска фирма търси кадри за филиал в Бургас

mail06:15 | 30.05.2014прегледи 2945 коментарикоментари 0


Тази година в Бургас ще заработи ново предприятие за производство на хирургически материали, съобщи пресцентърът на Община Бургас. Основаната в Москва руска компания "МЗКРС Шовные материалы" за първи път изнася свое производство извън Русия. Основна причина да избере Бургас като място за бъдещата си инвестиция е съдействието, което получи от кмета Димитър Николов.

"МЗКРС Шовные материалы" изработва класически и иновационни материали за операции в общата хирургия, микрохирургията, сърдечно-съдовата хирургия и офталмологията.

По молба на компанията Община Бургас публикува обявление, с което се търси персонал за новото предприятие. Първата обява е за служители, които ще изработват специализирани медицински инструменти и консумативи. Търсят се жени на възраст 20-50 г., с отлично зрение. Изисквания за заемане на длъжността - специални умения и знания не са нужни, само бързина, точност и прецизност. Втората обява е за специалисти, които ще се занимават с промотиране и пласмент на продукцията. Тъй като едно от изискванията е владеене на английски, обявата е публикувана на страницата на общината на този език.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg