EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Русе: Представят възможностите за образование в чужбина

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Русе: Представят възможностите за образование в чужбина

mail11:10 | 14.10.2011прегледи 873 коментарикоментари 0


20-тото юбилейно издание на Международния проект „Световно образование“ ще се проведе в неделя, 16-и октомври, в хотел Рига. Форумът ще представи 24 университета от Великобритания, Холандия, Дания и други, съобщи Арена Медиа. Посетителите ще могат да получат специализирани консултации за кандидатстване за Англия, Холандия и Дания.
Кандидат-студентите ще бъдат представят програми за обучение на университета Ковънтри, който е известен с факултета си по икономика. Висшето училище е определено като второто най - прогресивно напредващо в класацията на Sunday Times University Guide за 2012. В изложението участва и университетът на Брадфорд, който е един от най-евтините градове във Великобритания. През тази година университетът получава признания, като седмия най - зелен университет във Великобритания, а Times го удостоява с награда за изключителен принос за устойчиво развитие.
В рамките на изложението ще се проведат презентации по темите „Студентски заеми и финансиране във Великобритания” и „Как се пише мотивационно писмо”. На изложението може да се научи повече за езиковите сертификати на Cambridge ESOL (CEA и CPE), които вече се признават от всички университети, предлагащи програми на английски език.
Проектът Световно образование е най-големият образователен форум на елитни висши учебни заведения, който се организира от конлунтаска фирма Интеграл от 2004 г. в България. Всяка година изданията на Световно образование се посещават от над 5 000 български кандидати за обучение в чужбина.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1043