EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Рекламирайте България, а не само Черноморието

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рекламирайте България, а не само Черноморието

mail15:58 | 02.09.2009прегледи 633 коментарикоментари 0


Рекламирайте България, а не само Черноморието. Това посъветва Иммануел Роберт Инкириванг - посланик на Република Индонезия в България, по време на бизнес форум, предаде репортер на Агенция „Фокус”. По думите на посланика, има бизнесмени, които познават много добре Варна, а не знаят нищо друго за България.
До три дена се получава индонезийска виза. В отделни случаи визата може да се издаде и за три часа. Посланикът коментира, че виза може да се получи и на летището в Джакарта, Бали или което и да е друго летище в Индонезия. Това се прави, за да се насърчават връзките между България и Индонезия.
Посланикът каза, че страната му има 240 милиона население и е четвърта по брой в света. По думите му, Индонезия има много природни богатства и природни забележителности. Индонезия е най-добрата дестинация за почивка, едновременно с това може да се прави и бизнес, заяви още посланикът. Той съобщи, че в Индонезия е разработена програма наречена „Бизнес и туризъм”. Съчетаването на бизнеса и удоволствието гарантира доброто здраве, заяви посланикът.
Бразилия, Русия, Китай и Индонезия са страните, които имат икономически растеж по време на кризата, каза Н.Пр. Иммануел Роберт Инкириванг. По думите му, България има нужда от почти всички индонезийски продукти. Той подчерта, че има видове продукти произвеждани и в двете страни, но това не е пречка, защото двете страни могат да работят съвместно. Посланикът даде пример с производството на автомобилни гуми, допълвайки че пазарът на Индонезия е много голям.
Предстои откриване на супермаркет от индонезийска търговска фирма, съобщи посланика. В момента индонезийски стоки влизат от трети страни и трябва да се работи да влизат директно, защото ще бъдат по-евтини, коментира още той.
Искаме да вършим бизнес със стабилна страна, която гарантира непрекъсваемост на бизнес контактите, подчерта Инкириванг.
Правителството на Индонезия прави много за решаване последствията от световната икономическа криза. Посланикът коментира, че Индонезия е готова да работи съвместно по проблема с българското правителство.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg