EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Рейтинг на Росатом, Софтуер Груп в САЩ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Рейтинг на Росатом, Софтуер Груп в САЩ

mail17:15 | 28.09.2016прегледи 926 коментарикоментари 0


Новини: Рейтинг на Росатом, Софтуер Груп в САЩ

Софтуер Груп обяви откриването на новия си офис във Вашингтон, който за компанията е осмият извън България. Офисът в САЩ ще има стратегическа роля в работата с глобални клиенти и партньори като Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс, MasterCard Foundation, International Finance Corporation (IFC), World Bank, ACCION International, VisionFund International и други.  С това Софтуер Груп завършва успешно плана си за изграждане на глобална структура от регионални офиси в целевите пазари. Освен централата в София и новооткрития офис в САЩ, към момента компанията има офиси в Австралия, Гана, Египет, Индия, Кения, Мексико и Филипините. Следващите стъпки в разрастването на компанията ще бъдат фокусирани върху развитието на допълнителни локации чрез подразделения към регионалните офиси в стратегическите пазари. Тяхната цел ще бъде да доближат компанията още повече до ключовите клиенти и да повишат нивото на предоставяните им услуги.

------------------------

Рейтинговата агенция Standard & Poor’s потвърди по международната скала дългосрочния рейтинг на ниво ВВ+ на руската компания АО „Атомен енергопромишлен комплекс“ („Атоменергопром“), част от руската държавна корпорация „Росатом“. Рейтингът на самостоятелния кредитен профил на „Атоменергопроект“ бе повишен от BB на ВВ+. Заедно с това бе променена и прогнозата за рейтинга от „Негативен“ на „Стабилен“.

В момента рейтингът на „Атоменергопром“ се намира на максимално възможно, суверенно ниво и съответства на кредитния рейтинг на Русия (ВВ+, прогноза – „Стабилен“). Положително влияние върху кредитоспособността на компанията, според рейтинговата агенция, оказва вертикално интегрираният бизнес модел и гарантираният монопол в сферата на гражданската ядрена индустрия в Русия, значителният поръчков портфейл и стабилното финансово състояние.

 

 

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg