EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Първородният син на президента е починал

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Първородният син на президента е починал

mail17:40 | 08.08.2015прегледи 1529 коментарикоментари 0


Прессекретариатът на президента Росен Плевнелиев е упълномощен да разпространи следното изявление на държавния глава и на неговото семейство:,"Днес, 8 август, ни напусна първородният ни син Филип. Той беше добро и слънчево дете - даряваше радост на нас и на всички, които го познаваха.В този изключително труден за семейството момент, съпругата ми, двамата ни синове и аз молим да бъдем оставени на спокойствие в скръбта ни."
Филип е починал от изключително рядко заболяване, без никакви предварителни признаци и симптоми по време на детството. То е довело до остро разслояване на аортата от излизането й от сърцето по цялото протежение на тялото. Това е предизвикало кръвоизлив в организма, причинил фаталния край за часове. Основната версия за изненадващата смърт на най-големия син на Росен Плевнелиев е била съобщена от лекари от Трета градска болница на президентското семейство.

До настоящия момент Филип бил изключително здраво и активно дете, отдадено на математиката и спорта. Затова и внезапното заболяване, от което той си отиде така бързо, е шок за всички, коментира източник от администрацията на държавния глава пред "24 часа".

Момчето е починало рано тази сутрин в Трета градска болница в София. Все още не е ясно кога е било закарано в клиниката, но лекарите са се борили до последно за живота му.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4153