EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Промени в закони за строителство в защитени територии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Промени в закони за строителство в защитени територии

mail08:10 | 10.01.2013прегледи 583 коментарикоментари 0


Готови са предложенията за изменения в законите, регламентиращи строителство в защитени територии, включително дюни. От 8 януари т.г. те са публикувани на интернет страницата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството в секция „Нормативни актове“ – „Проекти на нормативни актове". Могат да бъдат намерени на следния линк: http://www.mrrb.government.bg/index.php?lang=bg&do=law&type=8&id=555 Работната група, която обсъди и предложи промените, беше свикана от министър Лиляна Павлова на 4 януари т.г. по разпореждане на министър-председателя. Участниците в нея дискутираха законите за устройство на територията, за устройство на Черноморското крайбрежие, за горите, за опазване на земеделските земи, за опазване на околната среда, за биологичното разнообразие и за защитените територии.

Предложенията за промени, около които се обединиха членовете на работната група, ще бъдат публикувани, освен на сайта на МРРБ, и на интернет страниците на Министерството на земеделието и храните, на Министерството на околната среда и водите и в Портала за обществени консултации.
Коментари по проектите за изменение на законите могат да бъдат изпращани на press@mrrb.government.bg в срок до 15 януари.
През следващата седмица те ще бъдат подложени на обществено обсъждане с всички заинтересовани лица, институции и браншови организации в Народното събрание.


 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg