EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пролетен панаир в Търговище

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пролетен панаир в Търговище

mail17:33 | 09.05.2018прегледи 1575 коментарикоментари 0


Над 100 фирми от страната и съседни държави ще покажат продукция на 241-вия Традиционен пролетен панаир в Търговище. Панаирната седмица започва на 14 май, подготвената е и богата културна програма, съобщи на пресконференция от ръководството на общината.
Сред фирмите, участници в Изложението, има традиционни и 12 нови. Те ще покажат производите си на площ от 1500 кв.м. Румънски фирма ще представи LT- ламарина за покриви и улуци, а фирма от Турция висококачествени килими, каза зам.-кметът Емине Якубова. От всички фирми 30 са производителите, 15 са от Търговище. Ще бъдат изложени вино, тестени изделия, промишлени изделия, бельо, спортни стоки. Пет са фирмите-производители на цветя.
Други над 80 фирми ще бъдат разположени край аткракционите на т.нар. Весел панаир. Ще има люлки, изненади за децата, лакомства и бирарии за възрастните.
Панаирът ще бъде открит по обяд на 14 май - Ден на Търговище. Вечерта на откритата сцена в местността "Борово око" концерт ще изнесат Валя Балканска, Петър Янев и дует "Ритон". Денят ще е неучебен за учениците от общината.
Очаква се в града да пристигнат четири делегации от побратимените с Търговище градове от Португалия, Румъния, Турция, Русия, каза кметът Дарин Димитров.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg