EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Приложение на iPhone намира най-ниски цени

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Приложение на iPhone намира най-ниски цени

mail15:07 | 25.05.2010прегледи 3734 коментарикоментари 1


В най-голямата платформа за сравнение на цени в България Pazaruvaj.com вече е достъпно практично приложение за iPhone. Технологията предоставя информация за сравнение на цените нa даден продукт, в традиционен магазин и в електронните магазини в Pazaruvaj.com. С негова помощ потребителите сканират директно баркода с камерата на iPhone и така проверяват коя е най-ниската цена за даден продукт и къде да го намерят.
"Сравнението на цени по баркод e истинска революция. При разработването на приложението екипът ни се ръководеше от мотото на iPhone: да бъде лесно за употреба, практично и безплатно. Така създадохме полезна за потребителите на сайта ни Pazaruvaj.com програма, която сравнява цени от електронните магазини, докато потребителите сa излезли на пазар", обясни Роланд Биро, Изпълнителен директор на Аrukereso Ltd.
Приложението дава възможност и да се направи проверка на основните детайли и продуктовото описание, които са важни при вземане на решението за покупка. Информацията за продукта може да се зареди навсякъде, където смартфонът има мрежово покритие и след преглеждане на онлайн офертите клиентът незабавно да прецени, дали офертата си струва. Разпознаването на продуктите става за секунди, което позволява бърза проверка на повече от един продукт. Базата с данни, ползвана от приложението, съдържа повече от 10 хил. кода, главно технологични и IT продукти, като принтери, цифрови фотоапарати, мобилни телефони, процесори, твърди дискове, дънни платки, LCD телевизори и MP3 плеъри. Базата с данни расте постоянно, като скоро се очаква добавяне на още няколко полезни функции.
Новата технология ще представлява интерес за любителите на Apple, като освен за iPhone може да бъде ползвана и през iPod. Програмата прави и ценово сравнение на останалите сайтове на компанията Аrukereso.hu в Турция, Румъния, Унгария и Португалия.
Неотдавна бе пуснатата мобилна версия на платформата Pazaruvaj.com. Така притежателите на мобилен телефон, дори и такъв, ползващ системата Android, да могат удобно и по всяко време да разглеждат и сравняват офертите от онлайн магазините. Мобилната версията на Pazaruvaj.com може да се ползва на адрес: http://m.pazaruvaj.com/


Тагове: цени, баркод
 
Коментари
 
Filistar - 26-05-2010 г. 17:12:09

Az si go svalih ot iTunes, edavam go namerih no vazhnoto e 4e raboti i pokazva drugi magazini s cenite im

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg