EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Премиерът ще участва в Бизнес кръгла маса на The Economist Group

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Премиерът ще участва в Бизнес кръгла маса на The Economist Group

mail19:45 | 20.08.2009прегледи 594 коментарикоментари 0


Министър-председателят Бойко Борисов прие поканата за участие в Осмата Бизнес Кръгла Маса с Правителството на Република България, организирана от The Economist Group.
В своето обръщение към премиера г-н Андрю Рашбас, главен изпълнителен директор на The Economist  Group  пише: „Кръглата маса е отлична  възможност за Вас, от страна на държавата, да се срещнете лично и да участвате в диалог с местни и международни бизнес лидери от най-висок ранг. Никой не е в по-добра позиция от Вас да представи фокуса и приоритетите на правителството и да спечели доверието на важни бизнес ръководители, които ще присъстват на събитието. Вашата ангажираност във форума ще предостави възможност за директното Ви обръщение към настоящи и потенциални инвеститори в България.” Някои от лекторите на конференциите на сп. „Икономист” в последните години включват Хосе Мануел Барозо - Президент на Европейската комисия; Реджеп Ердоган – Министър-председател на Турция, Луис Игнасио Лула да Силва - Президент на Бразилия, Хосе Луис Родригес Запатеро - Министър-председател на Испания, Ахмед Махмуд Назиф – премиер на Египет, Манмохан Сингх - Министър-председател на Индия.
След проведена среща между г-н Ричард Еймс, Директор Конференции в The Economist Group, и г-н Росен Желязков, Главен секретар на Министерски съвет, на която се дискутираха детайлите около събитието, министър-председателят потвърди своята готовност да участва с водещ адрес във форума и посочи датата 8 декември 2009 година за провеждането му.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4212