EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Предстоящи международни събития

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Предстоящи международни събития

mail08:45 | 19.11.2013прегледи 579 коментарикоментари 0


СТРАСБУРГ - Европейският парламент обсъжда доклад за средствата за разглобяване на реактори в АЕЦ Козлодуй.
- Европейският парламент гласува на пленарна сесия проекта за многогодишна финансова рамка на Европейския съюз за периода 2014-2020 година.

ВАШИНГТОН - Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев ще бъде на работно посещение в САЩ от днес до 22 ноември, съсредоточено върху развитието и перспективите за задълбочаване на двустранните търговско-икономически отношения.

БУКУРЕЩ - Върховният касационен съд на Румъния трябва да обяви днес присъдите на шестимата обвиняеми по т. нар. дело за "стратегическите приватизации", по което обвиняем е и българският консултант Стамен Станчев

КИЕВ - Украинският парламент ще обсъжда отново проект за законова поправка, позволяваща на бившата министър-председателка Юлия Тимошенко, която е в затвора, да се лекува в чужбина.

БУКУРЕЩ - Насрочено е заседание по делото срещу румънците Раду Догару, Александру Биту и Еуджен Дарие по обвинение в кражба на седем картини от галерия "Кунстхал" в Холандия.
- Румънското правителство поема отговорност пред парламента по законопроекта за децентрализация, оспорван от неправителствени организации заради увеличаващата се опасност от корупция в местната администрация.

НИКОЗИЯ - Бившият кипърски президент Глафкос Клиридис, който почина в петък, ще бъде погребан в Никозия днес.

КИШИНЕВ - Румънският външен министър Титус Корлъцян ще бъде на посещение в Молдова, където ще има срещи с молдовския си колега г-жа Наталия Герман, с президента Николае Тимофти и с премиера
Юрие Лянка.

ВИЕНА - Президентите на Армения и Азербайджан ще обсъждат конфликта в Нагорни Карабах. Срещата им - първата от две години, ще протече под егидата на ОССЕ.

ЕРУСАЛИМ - Френският президент Франсоа Оланд ще открие заедно с президента на Израел Шимон Перес и с премиера Бенямин Нетаняху Ден на иновациите в присъствието на френска бизнес делегация.

НЕПАЛ - Парламентарни избори.

СВЕТОВЕН ДЕН НА ТОАЛЕТНАТА

/БТА

 

 

 


Тагове: събития, свят
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg