EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пощенска банка и ИКЕА с кредитна карта

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пощенска банка и ИКЕА с кредитна карта

mail14:30 | 12.09.2011прегледи 1023 коментарикоментари 0


Пощенска банка и ИКЕА България предлагат кредитна карта, специално създадена за пазаруване в магазин ИКЕА, който ще отвори врати на 20-ти септември. Кобрандираната карта ще позволява изплащането на покупки от магазина на равни месечни вноски, давайки възможност на клиентите на ИКЕА България и Пощенска банка да закупят желаната стока незабавно, но да я изплатят според предпочитанията си в продължение на от 3 до 36 месеца.
Кредитната карта е без годишна такса за обслужване и няма такса за отпускане на кредит, а месечната такса за обслужване на кредита е в размер на 2,50 лв. и се начислява само в случай че картата е използвана или по нея има неплатени задължения. Специално за притежателите й Пощенска банка предоставя преференциален лихвен процент и гратисен период до 45 дни.
За кредитна карта ИКЕА може да се кандидатства във всеки клон на Пощенска банка, при упълномощени служители на Пощенска банка в магазин ИКЕА или на https://apply.postbank.bg/. Пощенска банка предлага и възможност на клиентите си да кандидатстват за допълнителна карта за член от семейството.
Допълнителна информация за картата може да бъде намерена на www.postbank.bg, www.ikea.bg или в Центъра за обслужване на клиенти на Пощенска банка на телефон 0800 18 000 (безплатен за страната).
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg