EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Почетен знак за Виолина Маринова

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Почетен знак за Виолина Маринова

mail12:50 | 17.11.2011прегледи 835 коментарикоментари 0


Президентът Георги Първанов връчи Почетния знак на държавния глава на главния изпълнителен директор на Банка ДСК Виолина Маринова на церемония в Гербовата зала на „Дондуков” 2. Отличието беше връчено по повод 60 години от създаването на Банката. Виолина Маринова, председател на Управителния съвет на Банка ДСК и главен изпълнителен директор на Банка ДСК, получи отличието за изключителния й принос за развитието и стабилността на банковата система в България, за дългогодишния й опит в банковото дело, намерил признание в страната и в чужбина, и за особените й заслуги и лично участие в утвърждаването на Банка ДСК.
Почетен знак на държавния глава получи и д-р Шандор Чани, председател и главен изпълнителен директор на Банка ОТП Унгария, за изключителния му принос при преобразуването на Банка ДСК след приватизацията й от Банка ОТП, както и за особени заслуги в доброто ръководство и финансовите успехи на Банка ДСК.
Виолина Маринова посочи, че създадената преди 60 години като влогонабирателна институция, днес ДСК е модерна банка, има най-голямата клонова мрежа и най-голямата клиентска маса в България. „Това за нас е отговорност и винаги ще се стараем да бъдем стабилни, каквито сме, защото работим за стабилността на банковата система, в която никой не се съмнява”,каза Маринова.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg