EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пореден български министър в Пекин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пореден български министър в Пекин

mail23:31 | 27.10.2010прегледи 708 коментарикоментари 0


В Пекин бяха обсъдени възможности за сътрудничество в областта на пристанищната инфраструктура чрез механизмите на концесия или joint venture между България и Китай. България е в състояние да предостави максимално добри условия за пристанищните оператори. Смятаме, че българските портове могат да бъдат достатъчно атрактивни, за да предложат алтернативен път на страните от Централна и Източна Азия, каза транспортният министър Александър Цветков.
По-късно той се срещна с ръководството на "China National Machinery Industry Complete Engineering Corporation", водеща компания в областта на инфраструктурата, на която бяха обсъдени възможностите за инвестиции в нашата страна.
По време на разговора с министъра на транспорта на Китайската народна република Ли Шънлин бяха представени възможностите за инвестиции в България, като бе подчертана финансовата и икономическата стабилност на страната, както и благоприятната за бизнеса данъчна политика. Искаме да предоставим възможно най-добрите условия на китайския бизнес, обясни Александър Цветков.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg