EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Подават се оферти за газовата връзка с Гърция

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Подават се оферти за газовата връзка с Гърция

mail10:09 | 19.02.2019прегледи 616 коментарикоментари 0


Проектната компания „Ай Си Джи Би“ АД изпрати покани до кандидатите, преминали предварителен подбор за подаване на оферти в процедурата за избор на изпълнител за проектиране, доставка и строителство на междусистемната газова връзка Гърция – България.

Процедурата за избор на изпълнител е обявена като ограничена, което означава, че преминава на две фази – предварителен подбор и подаване на оферти от кандидатите, преминали първоначалната селекция.

С влизането в сила на издаденото решение за предварителен подбор приключва първата фаза и проектната компания пристъпи към изпращане на покани до кандидатите за същинското състезание.

В резултат на прилагане на изискванията за участие и критериите за подбор, до втора фаза са допуснати следните кандидати:

•        ДЗЗД IGB – 2018 - членове: БОНАТТИ СпА (Италия) , "ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ ИНТЕРНЕШЪНАЛ" АД (България) , "Джи Пи Груп" АД (България);

•        Обединение МАКС ЩРАЙХЕР – ТЕРНА – членове: Макс – Щрайхер (Италия) и Терна (Гърция);

•        Обединение SPIECAPAG TRACE IGB 2018 – членове: SPIECAPAG (Франция) и Трейс Груп Холд АД (България);

•        J&P AVAX S.A (Гърция);

•        Обединение CPP – AKTOР – членове: Чайна Петролеум Пайплайн Инженеринг Ко. ООД (Китай) и Строително Акционерно Дружество АКТОР (АКТОР АД), (България).

Проектната компания напомня, че, съгласно предварително обявените условия на документацията за обществена поръчка, участниците до втора фаза са ограничени до пет, като този максимален брой е постигнат от ICGB чрез прилагане на критериите за подбор. Останалата част от кандидатите не са покрили в цялост критериите за подбор, поради което възложителят не е отправил покани за участие в следващия етап на процедурата.

Срокът за подаване на оферти за втората фаза от процедурата е 35 дни от получаване на поканите, което означава, че очакванията са до третата седмица на месец март участниците да са подали своите предложения. Съгласно прогнозния график за възлагане на обществената поръчка, ICGB възнамерява да приключи с техническата оценка в рамките на един месец от получаване на офертите и да обяви изпълнител до края на месец април.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886