EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Победителят в томболен маратон на Penny Маркет

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Победителят в томболен маратон на Penny Маркет

mail14:50 | 13.01.2011прегледи 2883 коментарикоментари 0


Либерото на българския национален отбор по волейбол Теодор Салпаров връчи голямата награда в есенния томболен маратон на Penny Маркет БМВ 116d на Емилен Ряпов от Хасково. На церемонията по връчването на наградите присъстваха г-н Фечко и г-н Кебисек, управители на Penny Маркет България и г-н Юруков, директор продажби на Borinken.
С това Penny Маркет постави края на миналогодишния си есенен томболен маратон, по време, на който бяха раздадени множество награди. Най-големите от тях бяха екскурзия до Италия за световното по волейбол, където Penny Маркет беше генерален спонсор на националния ни отбор, безплатен пазар в Penny за една година, 100 телевизора и DVD-та, както и множество по-малки награди. Най-голямата награда, БМВ 116d, бе изтеглена точно преди Коледа. За нея дискаунтерът си партнира с енергийна напитка B-Free.
„Нашият томболен маратон продължава и през новата година. С около 1000 награди на месец, ние предложихме на клиентите си не само хранителни и нехранителни продукти, но и емоции, разнообразие, приятни преживявания. Много се радвам, че ключовете се връчиха точно от Теди Салпаров, защото мачовете на българския национален волейболен отбор бяха основна част от емоциите, които предложихме на българския клиент”, заяви г-н Васил Фечко, управител на Penny Маркет България.

 


Тагове: PennyMarket, томбола
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg