EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пловдивският панаир - логистичен център на Китай

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пловдивският панаир - логистичен център на Китай

mail09:45 | 08.11.2012прегледи 431 коментарикоментари 0


Международен панаир Пловдив става логистичен център на китайския бизнес в България. Една от най-големите китайски компании - Space Idea International Exhibition Group от Шанхай, ще наеме две палати в панаирния комплекс, за да улесни и разшири достъпа на стоки от азиатската държава у нас. Това съобщи Георги Гергов в предаването „Свободна зона 032“ на Нова българска телевизия, престои подписването на договор, заяви той.
„За деловите кръгове в Китай няма големи и малки пазари. Те използват всяка възможност, затова проявяват интерес и към България“, обясни Гергов. По негова покана делегация на Space Idea International Exhibition Group посети Международен панаир Пловдив на 13 септември 2012 г., когато започнаха активни преговори за съвместен бизнес между двете компании.
Можем да развием стабилно партньорство и дейност в сферата на търговията, туризма, деловите прояви и съвместно изграждане на изложбени павилиони в други държави, заяви тогава Лю Югуи, генерален директор на Space Idea International Exhibition Group. Преговорите с фирмата от Шанхай са част от програмата на панаира за улесняване на деловите контакти на България и Балканския полуостров с Китай, една от силните икономики по време на кризата, и за отваряне на път за китайски инвестиции в региона.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4162