EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Пищните рокли ще доминират през лятото

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Пищните рокли ще доминират през лятото

mail11:58 | 28.03.2010прегледи 983 коментарикоментари 0


Този сезон летните рокли ще бъдат декорирани с множество метални апликации, които отразявайки светлината, ще привлекат вниманието през летните нощи.
Характерно за летните рокли е тяхното разнообразие в цвят и изработка. Рокли с пайети, камъни, на цветя и в най-разнообразни ярки апликации триумфираха по подиумите в модните столици.
Въпреки големият избор цветова гама, с която разполагате, черното, сребърното и златното си остават царете на сезона.
Луксозните ролки, с които неминуемо ще блестите в летните нощи, са намерили място и в колекциите на световно известни дизайнери като Dior, Lanvin и Prada. Те превръщат тази женствена дреха в истинска звезда. За това лято Versace  предложи къси ролки с много пайети и блестящи елементи.

Банските костюми в хавайски стил ще триумфират в плажната мода тази година, пишат испански медии.
Морето и вълните ни зоват и както всяка година трябва да сме готови да излезем от водата и да покажем с гордост банският си костюм. Може би ще се изненадате, но тази година хита на плажа ще бъдат банските в “сърф“ стил. Това е една от най-големите модни тенденции, които ще завладеят всички по морския пясък. Хванете гребена на вълната с бански с хавайски апликации и няма да сгрешите. Ако обичате русалките присъединете се към стила “Лолита“ с модел в по ретро стил, долната част на който наподобява къси панталонки. Дънковата мода не е изключение дори и за плажа, тъй като бански от дънков плат ще са често срещана гледна на брега на морето тази година./БГНЕС/

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg