EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Отново рокада bTV/Нова ТВ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отново рокада bTV/Нова ТВ

mail10:45 | 01.11.2013прегледи 1557 коментарикоментари 1


Поредна рокада между двете конкуретни телевизии. Дарина Сарелска поема поста директор „Новини и актуални предавания” в Нова ТВ, след като 5 години е била на позиция изпълнителен продуцент на „Новини и актуални предавания” в BTV. Сарелска има 12- годишен опит в създаването на новинарски емисии.
Красимира Кръстева ще продължи да бъде част от екипа на Нова ТВ и ще поеме поста Главен редактор.
„Тази стъпка е само част от стратегията ни да се превърнем в лидер в отразяването на новините и създаването на актуални предавания. Доказателство, че вървим в правилната посока са високите резултати, които вече постига изцяло обновеният сутрешен блок, който след своя старт регистрира 60% ръст в зрителската си аудитория, в сравнение със същия период на миналата година”, каза Дидие Щосел, изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп.

Данните, оповестени от bTV, са следните. Сутрешният блок "Тази сутрин" е увеличил с 22% лоялните си зрители от старта на предаването тази есен с новите водещи Генка Шикерова и Константин Караджов. За сравнение, сутрешният блок на прекия конкурент с водещи Ани Цолова и Виктор Николаев е повишил броя на зрителите си двойно по-малко, или с 11% от датата на пилотното си издание за есенния сезон на 2013 г., се посочва в съобщението на bTV.
Според данните на GARB още от старта на есенния сезон сутрешният блок на bTV е предпочитан избор за 33% повече зрители от аудиторията All 4+ в сравнение с конкурентната телевизия. Според данните за седмица 21-27 октомври този процент се е повишил до 46%.
"Тази събота" и "Тази неделя" с водещ Антон Хекимян се завърна като лидер в съботно-неделния сутрешен ефир още с първите си издания. Според данните на GARB първите четири издания на шоуто са предпочитаният избор на зрителите във възрастовата група 18-49.
 снимка:Нова тв


 
Коментари
 
a69 - 01-11-2013 г. 11:14:39

Гледам бтв не защото е по-добра, а защото като абонат на Близу имам вариант да гледам HD версията. Всички канали на Нова са със стандартната резолюция, но качеството е по-ниско дори от това на ефирната версия. Преди всичко предпочитам Нова заради по-интересните собствени продукции, но ако пуснат и HD версия поне на основния си канал ще се радвам много.

 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1048