EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Отново горящи батерии

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Отново горящи батерии

mail18:05 | 07.02.2017прегледи 3644 коментарикоментари 0


След сагата със запалващите се батерии на Samsung Galaxy Note 7, още един технологичен гигант съобщи за подобни проблеми. През седмицата HP съобщи за нови модели лаптопи от марките HP и Compaq, които са изложени на риск от запалване. Става въпрос за лаптопи произведени между март 2013 и октомври 2016г. Как потребителите могат да научат, дали техният лаптоп е засегнат?

            На интернет страницата на HP можете да намерите валидираща програма, която позволява да се идентифицира, дали даден компютър е сред засегнатите или не. Другата възможност е да се провери баркодът на батерията. Ако баркодът на батерията започва с някоя от следните номера (6BЮВК****, 6CGFK****, 6DEMA****, 6DEMH****, 6CGFQ****, 6CZMB****, 6DGAL****, 6EBVA****,), то тя попада в обхвата на засегнатите батерии.

            Ако установите, че компютърът ви е сред засегнатите, можете да го регистрирате на сайта на HP, след което от компанията ще изпратят нова батерия. Междувременно, засегнатите компютри могат да се използват напълно безопасно, когато са включени в електрическата мрежа с извадена батерия./Бюлетин "Активни потребители"


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg