EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Открита първата HP Print Station в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Открита първата HP Print Station в България

mail14:30 | 17.05.2011прегледи 908 коментарикоментари 0


HP и Office 1 Superstore днес откриха първата HP Print Station в България. Тя предлага професионален и удобен печат на бизнес и маркетингови документи на едно място, както за индивидуални клиенти, така и за широк кръг търговски дружества и организации, съобщават двете компании.
HP Print Stations са брандирани обособени части в търговските обекти, предназначени са за малките и средни предприятия, като им предлагат множество възможности за печат и устройства за всеки формат и медия. В България HP Print Station ще работи под покрива на Office 1 Superstore, като така компанията ще отговори на различните нужди на своите клиенти от всички сегменти.
„Пазарът на печатни услуги в Европа се развива с много бързи темпове. В момента има 50 HP Print Station в девет страни. Концепцията на HP Print Station отговаря на конкретните нужди на клиентите, например за бърз, качествен и достъпен печат на всички видове и размери бизнес и маркетингови материали“, коментира Паоло дал Санто, мениджър „Продажби“, HP Print Station за региона на EMEA.
HP Print Station предлага услуги за печат, включително: брошури,визитки, външна реклама, листовки и флаери,етикети и пликове,менюта, бюлетини, пощенски картички, плакати, календари. Онлайн HP Print Station – 24/7 - възможност, която ще бъде реализирана в нейната пълнота при пазарна необходимост и търсене от страна на клиентите.

 


 


Тагове: HP, печат
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg