EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

ОП за пътя на Ксанти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ОП за пътя на Ксанти

mail16:15 | 16.06.2017прегледи 764 коментарикоментари 0


Очаква се гръцките партньори да обявят до един месец обществена поръчка за пътя от гръцка страна до бъдещия ГКПП-Рудозем-Ксанти, а до края на годината да бъде сключен договор с изпълнител. Това съобщи пресслужбата на Областната администрация в Смолян. Темата е обсъждана в Серес, Гърция, на заседание на Четвъртия комитет за наблюдение по програма "ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020", на което е участвал областният управител на Смолян Недялко Славов.
Текущото изпълнение по проекта за изграждане на ГКПП-Рудозем-Ксанти е разгледано на заседанието и е констатирано, че засега няма съществено закъснение по неговото изпълнение.
Областният управител Недялко Славов е посочил, че сега се работи по проектиране на довеждащата инфраструктура към бъдещия пункт. След това предстои обявяване на обществена поръчка за избор на изпълнител, което се очаква да стане до 2 месеца.
На срещата в Серес е обсъден и напредъкът по стратегическия проект "Трансгранично планиране и инфраструктурни мерки за защита от наводнения", по който Областната администрация - Смолян, е бенефициент.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg