EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Онлайн фотоконкурс- до 2 юли

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Онлайн фотоконкурс- до 2 юли

mail09:45 | 25.06.2012прегледи 531 коментарикоментари 0


До 17 часа на 2 юли 2012 г. продължават да се приемат предложения за снимки на забележителности (природни, културни, исторически, за обичаи, бит, атракции и др.), намиращи се на територията на EDEN дестинациите в България и популяризиращи нетрадиционни и екологични форми на туризъм, съобщи МИЕТ.
Онлайн фотоконкурсът "Отлични туристически дестинации ЕДЕН - България 2012" се организира от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и е част от изпълнението на проект "Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН от България", съфинансиран от Европейската комисия.
EDEN дестинациите в България са 12 и са свързани с темите аква туризъм, защитени територии и културно наследство.
Фотографиите трябва да представят оригинална гледна точка към тези забележителности. Основните критерии за оценка на снимките са принадлежността им към темата, естетическото изпълнение, оригиналността и визуалното въздействие. Подборът на най-добрите творби ще се направи от 5-членно жури, в което влизат представители на екипа на проекта и на национални и браншови организации в туризма.
За най-добрите снимки са предвидени награди. Връчването им ще стане на церемония, с която ще бъде открита изложба на най-сполучливите и отличените творби. Тя ще бъде организирана в края на юли т.г. в София и ще е отворена за посещения 15 дни.
Подробности за условията на конкурса можете да видите тук, а също и онлайн формуляр за попълване на данни от участващите автори, които се изпращат на електронен адрес: eden@mee.government.bg.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg