EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Общини: Кюстендил, Ловеч, община Родопи

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Общини: Кюстендил, Ловеч, община Родопи

mail11:05 | 09.03.2020прегледи 8834 коментарикоментари 0


Община Кюстендил е била отличена с награда за устойчивост и прогрес на събитието "Здравен туризъм в България", състояло се в Берлин, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Наградата е приел заместник-кметът Светослав Василев от Тобиас Биленщайн - председател на системата за качество на Европейската СПА асоциация ESPA и ръководител на проекта "По пътя на римляните", в който Община Кюстендил е партньор.
Събитието предлага възможност за запознаване на професионална германска публика с възможностите за здравен туризъм и е в рамките на посещението на Светослав Василев и Валентин Господинов - директор на художествената галерия "Владимир Димитров - Майстора" в Кюстендил, в Берлин, за откриване на изложба за съвременно изкуство "Художници от Кюстендил", уточниха от Общината.

----------------

Община Ловеч е отличена с диплом "Най-добър принос на общинска администрация към бизнеса" и награда "Златен клас" от Шестото издание на "Balkan Business Awards 2020", съобщават от общинската администрация. Награждаването е станала на снощи в столичния хотел "Маринела".
Отличията били връчени на кмета на община Ловеч Корнелия Маринова от Ивелина Василева, председател на екокомисията в Народното събрание.
Организатори на Балканските награди за значими постижения в бизнеса са управляващите съдружници на VIP Communication PR Патриция Кирилова и Дончо Георгиев.

--------------

Община "Родопи" е отличена с приза "Малка Община с принос в развитието на бизнеса". Наградата е връчена по време на шестото издание на най-мащабния бизнес форум на Балканите, съобщават от общинския пресцентър.
"Община "Родопи" се превръща в ярко петно на индустриалната карта на България. Добрата инфраструктура, близостта до втория по големина град, съдействие от общината и активен частен партньор правят бизнеса успешен. Стотици декари терени на територията на "Родопи" се превръщат в място за търговия, логистика и производство. Община "Родопи" е с потенциал за развитие, това го показва и статистиката,според която община "Родопи" е третата в България по брой на издадени разрешителни документи за строителство. Малката община се нарежда в класацията след София и Пловдив", е коментирал кметът на общината Павел Михайлов, цитиран в съобщението.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg