EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Новости при зимното разписание на Летище София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новости при зимното разписание на Летище София

mail07:36 | 31.10.2019прегледи 753 коментарикоментари 0


Две нови авиокомпании и девет нови линии допълват зимното разписание на летище "София", съобщи пресслужбата на летището.

Вече е факт първият полет от Дюселдорф на новата за летище София авиокомпания "Юроуингс" (Eurowings). Компанията ще лети също и между София и Щутгарт. Маршрутът до Дюселдорф ще бъде обслужван три пъти седмично, а два пъти в седмицата ще се лети до Щутрагт. Полетите ще се осъществяват с Aribus А319, които превозва до 144 пътници", поясни Зиед Геблауи, генерален мениджър "Продажби" на Луфтханза груп за България.

Другата нова авиокомпания за летище София е "Лаудамоушън" (Laudamotion), която ще изпълнява полети до Виена всеки ден без сряда и неделя.

Полети до градове в Германия, Англия, Франция, Италия, Австрия и Израел са част от зимното разписание. Нови редовни полети ще има и до Ийст Мидландс, Марсилия, Неапол, Виена, Париж, Нюрнберг и Тел Авив.

Нови маршрути за авиокомпания Райънеър (Ryanair) са Париж (Бове) и Марсилия. Полетите до френската столица ще се изпълняват в понеделник, сряда и петък, а тези до Марсилия в сряда и неделя. Авиокомпанията ще продължи да лети и до Тел Авив в сряда и неделя, както и до Ийст Мидландс – всяка събота от 11 януари 2020 г.

През зимните месеци авиокомпания Уизеър (Wizz Air) ще продължи да лети до Неапол и Нюнберг. Полетите и до двете дестинации са в понеделник и петък.

Заедно с новите предложения, броят на дестинациите от летище София става 57, а опериращите авиокомпании – 22.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1014