EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Новият свят на товарните автомобили

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Новият свят на товарните автомобили

mail18:04 | 16.06.2021прегледи 1794 коментарикоментари 0


Завръщането на TRUCK EXPO, след година на ограничения, надхвърли очакванията на всички. Производителите превърнаха изминалото време в мотор за създаването на технологии, нови модели и иновации в оборудването на търговските превозни средства. Транспортните компании възстановиха поръчките за нови камиони, лекотоварни и специализирани превозни средства, а операторите на флотове се наслаждаваха на удоволствието да управляват в тест драйв най-добрите камиони, автобуси и пикапи в света.

Трите дни на изложението бяха истински празник за автомобилните производители, за професионалните шофьори и за феновете на тежките машини. Професионалистите и гостите разгледаха повече от 150 експоната, разположени на откритите площи на Пловдивския панаир. Особен интерес предизвикаха камионите и автобусите за дълги разстояния, задвижвани с алтернативно гориво, изцяло електрически пикапи и специализирани машини, улесненията при шофиране, телематика, системите за безопасност и сигурност, както и представянето на следващо поколение камиони, съобразени с последните разпоредби на ЕК за масите и размерите на товарните автомобили. Цялата индустрия е насочила усилията си към намаляване на емисиите (CO2), подобряване на ефективността, пътната безопасност, сигурността на пътниците и товарите, комфорта на водача в новите превозни средства.  

„Това е водещата платформа за товарни превози в България и мястото, където се срещат експертите в бранша и хората, които вземат решения от цялата транспортна и логистична индустрия. Искахме да им покажем какво сме постигнали за тези две години. Личният контакт между изложители и посетители е много важен и затова се радвахме да възстановим „TRUCK EXPO” в календара на ежегодните автомобилни форуми“, казаха от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България, организатор на изложението. Като най-голямото събитие в сектора, „TRUCK EXPO 2021” постигна много добър резултат за дилърите и търговците на товарни автомобили. „Надяваме се този автомобилен форум да повлече крак и да задвижи колелата на цялата автоиндустрия в България и в Европа. Интересът на собствениците на флотове и сключените сделки показват, че икономиката започва да се възстановява и с бързи темпове се стреми към нивата преди пандемията, което е добър знак“, подчертаха още от ААП.

На финала на третия, заключителен ден на изложението, бяха изтеглени и наградите за посетителите. Деветима късметлии от София, Пловдив, с. Камбурово, Ихтиман и Омуртаг спечелиха полезни вещи и аксесоари за автомобили от представителите на DAF, МАN, SKANIA, IVEKO и MЕRCEDES-BENZ за България. Светослав Паунов от София грабна голямата награда на „TRUCK EXPO 2021” – билет за предстоящия старт от Формула 1 на пистата „Хунгароринг“ в Будапеща.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886