EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нови тротоарни настилки в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови тротоарни настилки в София

mail14:15 | 17.05.2013прегледи 1395 коментарикоментари 0


Започна ремонтът на тротоарите по ул.”Стефан Караджа” и ул.”Хан Крум”. Изпълняват се и строително-ремонтни работи и по паважната настилка на ул. „Стефан Караджа” като част от програмата за текущ ремонт на Столична община.

В момента се работи по обновяването на тротоарите по ул.”Зайчар”, както и бул.”Евлоги и Христо Георгиеви”, ул.”Иван Асен ІІ”. По програмата за текущи ремонти тази пролет до момента са извършени ремонти на общо 8630 кв.м тротоари сред които са бул. „Цар Освободител”, бул.”Васил Левски” (в района на Сточна гара), ул.”Поп Богомил”, ул.”Струма”, ул.”Одрин”, ул.”8-ми декември”, ул.”Латинка”, ул.”Шипка” и др.
Предстои да започнат ремонтни работи по тротоарите на бул.”Христо Смирненски”, ул.”Кирил и Методий”, ул.”Будапеща”, ул.”Веслец”, ул.”Сердика”, ул.”Дунав” и др.
Със строителството на пробива на бул.”Царица Йоанна”се изпълняват и нови тротоари. В рамките на инвестиционния проект за реконструкция на бул.”Витоша” ще бъдат обновени и тротоарите в участъка от ул.”Неофит Рилски” до ул.”Солунска” до средата на месец юни.
zoom_ssszoom_sss


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg