EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нови назначения в Марица Изток 3 + Unique Estates

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови назначения в Марица Изток 3 + Unique Estates

mail11:36 | 06.10.2016прегледи 5051 коментарикоментари 0


Към екипа на КонтурГлобал Марица Изток 3 се присъедини Марина Стефанова в качеството си на Мениджър „Устойчиво развитие и корпоративна социална отговорност“. Настоящ Директор „Устойчиво развитие“ на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН, Марина ще продължи да изпълнява престижната длъжност, като същевременно оказва професионална подкрепа на екипа на КонтурГлобал Марица Изток 3 в областта на устойчивото развитие и КСО. Марина Стефанова е магистър по право и бизнес администрация от СУ „Св. Климент Охридски“, специализирала е в университета “Кеймбридж”, Организацията за индустриално развитие на ООН (UNIDO) и Международната организация по труда (ILO). Притежава докторска степен по социално управление, сертифициран консултант по КСО, лектор в престижни университети в България и чужбина.

Стефан Димитров е новият партньор в брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates. Той има богат опит в областта на продажбите, консултантската дейност, маркетинга и управлението на бизнес проекти.
През последните 20 години Стефан е работил в сферата на недвижимите имоти, търговията с произведения на изкуството, печатните медии и информационните технологии. Опитът му в областта на недвижимите имоти е свързан с различни инвестиционни сделки, финансиране на проекти, дю дилиджънс анализи, брокерски и консултантски услуги както с търговски, офис и жилищни площи, така и с парцели.
Стефан има магистърска степен по славянска филология. Владее свободно английски, френски, руски и полски език. Той е ценител и колекционер на изобразителното изкуство, обича класическата и джаз музика и пътуванията до интересни дестинации. Спортува тенис на корт и кара ски.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg