EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Нови назначения в БНБ

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови назначения в БНБ

mail12:10 | 26.10.2015прегледи 5488 коментарикоментари 0


БНБ назначи за „Главен секретар“ на банката Снежанка Деянова. Тя заема тази длъжност на мястото на Петко Кръстев, който напуска БНБ поради своето пенсиониране, съобщава институцията.

Снежанка Деянова, досега главен счетоводител на БНБ, е дългогодишен служител на централната банка и е започнала кариерата си в БНБ, като последователно е заемала длъжностите „счетоводител“ и „заместник-главен счетоводител“. Понастоящем тя е член на постоянната бюджетна комисия на БНБ, на Комитета по оперативни рискове и на Комитета по сигурност на информационните системи. Тя е постоянен представител в Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки. Деянова е ръководила проекта по внедряване на основната банкова информационна система на централната банка. Тя е магистър по икономика, завършила е Университета за национално и световно стопанство. Владее английски език.

Освен това БНБ назначи на длъжността „Главен счетоводител“ Теменужка Цветкова, която е с дългогодишен опит в БНБ и е работила в дирекция „Главно счетоводство“ последователно като „счетоводител“ и „ръководител екип“. Тя е постоянен представител в работната група по счетоводни въпроси към Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки и алтернативен представител в Комитета по счетоводни въпроси и парични доходи към Европейската система на централни банки. Цветкова е магистър по финанси, завършила е Университета за национално и световно стопанство. Владее английски език.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg