EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови мениджъри в Нестле, Мтел, Progress

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови мениджъри в Нестле, Мтел, Progress

mail15:32 | 12.10.2016прегледи 5396 коментарикоментари 0


Считано от 1 ноември 2016 г., Мариан Маринов ще е новият Мениджър Финанси и Контрол за Нестле България. В момента Маринов е Одит Мениджър за Зона EMENA, Nestlé Waters и Professional в Нестле Груп Одит, базиран в централата на Нестле във Веве, Швейцария. Той ще замени на отговорния пост Светлана Болдина, която бе назначена като Мениджър Финанси и Контрол за Нестле Чехия и Словакия.

Мариан Маринов се присъединява към Нестле групата през 2010 г. на сегашната си позиция, където работи за подобряване на одит практиките, подсигуряване на силния вътрешен контрол и ефективното използване на средствата. Преди да стане част от екипа на Нестле, г-н Маринов придобива солиден опит в Крафт Фудс и Делойт. 

Симеон Донев влиза в Управителния съвет на Мтел

Симеон Донев бе избран за член на Управителния съвет на Мтел. От началото на октомври 2016 година Управителният съвет на Мтел се състои от трима членове: Александър Димитров, главен изпълнителен директор, Милан Залетел, старши директор „Финанси“ и Симеон Донев, старши директор “Маркетинг”. Тримата заедно ще отговарят за стратегическото развитие на Мтел, част от Телеком Аустрия Груп, на българския пазар.

„Симеон Донев е правилното попълнение в Управителния съвет на Мтел: той познава отлично компанията и индустрията, защото притежава дългогодишен опит в маркетинга и продажбата на телекомуникационни продукти и услуги“, каза Александър Димитров, изпълнителен директор на Мтел. „Радвам се, че Симеон се съгласи да поеме нови отговорности като член на Управителния съвет. Той вече изигра ключова роля в много важни проекти за Мтел, свързани с утвърждаването ни на пазара като лидер не само на мобилни, но и на фиксирани услуги. С новото си назначение ще може да участва още по-ефективно във взимането на важни решения за бъдещето на компанията.“

Симеон Донев заема позицията старши директор „Маркетинг“ в Мтел от юли 2016 година. Своята кариера в телекомуникациите започва преди 15 години във верига магазини за продажба на мобилни устройства. През годините той постепенно заема все по-отговорни ръководни постове в различни компании от телеком индустрията в България. През септември 2015 година Симеон Донев се присъединява към екипа на Мтел на позицията директор „Продукти и услуги“.

Донев е завършил специалност „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София.

Progress, под чийто бранд Telerik вече оперира в България, обяви назначаването на Йогеш Гупта за главен изпълнителен директор на компанията. Фил Пийд, който досега заемаше тази длъжност, се оттегля от поста, но ще продължи да бъде в Борда на директорите. През четирите години на управление на Пийд от 2012 г. компанията се превърна в глобален лидер в разработката на приложения, които подпомагат дигиталната трансформация, от която организациите се нуждаят, за да създават и поддържат ангажиращо потребителско преживяване.

Преди да се присъедини към Progress, от 2013 до 2015 г. Гупта е президент и главен изпълнителен директор на Kaseya, водеща софтуерна компания за ИТ управление „в облака“. На тази позиция той въвежда нова стратегия за растеж и трансформира продуктовото портфолио и бизнеса. Гупта успешно оптимизира процеса по продажби, което води до преминаването на бизнес за 80 милиона долара от модел, базиран на закупуване и съхранение на решения в локална среда, към модел, базиран „в облака“, на абонаментна база.

 

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4153