EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Нови директори в Мтел & SG

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Нови директори в Мтел & SG

mail12:01 | 15.09.2015прегледи 7385 коментарикоментари 0


Двама нови директори ще заемат ключови позиции в Мтел. Това са Симеон Донев и Георги Томов.

Симеон Донев ще е директор дирекция „Продукти и услуги“ в компанията. Той е завършил специалност „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София. Своята кариера в телекомуникациите започва преди 15 години в магазините на Германос, като през годините е заемал различни ръководни постове. Симеон Донев се присъединява към екипа на Мтел от Виваком, където в последните 7 години заема позицията директор „Продукти и услуги“.

Георги Томов поема позицията директор направление „Индивидуални клиенти“. Той е доказан професионалист с повече от 12 години опит в управлението на продажбите, както и с задълбочени познания за българския телеком пазар и потребителското поведение. Той също се присъединява към Мтел от Виваком, където е изпълнявал ролята на директор „Директни продажби“ от 2012 г. насам. Преди това Георги Томов е заемал и различни управленски позиции в Германос, Виваком и ЕСЕТ България.

Мартина Мачева е новият изпълнителен директор и директор корпоративни клиенти в Societe Generale Експресбанк. Тя заменя досегашния изпълнителен директор Мария Русева, която вече е главен изпълнителен директор на Societe Generale Сърбия.
Мартина Мачева се присъединява към екипа на Societe Generale Екпресбанк през 2006 г. в отдел Корпоративно и инвестиционно банкиране. Тя притежава богат и ценен опит на различни ръководни длъжности в банката. През 2008 г. става ръководител екип Корпоративни клиенти, а три години по-късно поема позицията ръководител отдел Големи корпоративни клиенти. От юни тази година Мартина Мачева оглави Дирекция Корпоративни клиенти, а от август пое и функциите на изпълнителен директор в Societe Generale Екпресбанк.
Мартина Мачева има бакалавърска степен по Международни икономически отношения в УНСС и е магистър по Финанси на предприятието във Великотърновски Университет „Св.Св. Кирил и Методий”. Предишният й опит включва корпоративно банкиране и административни дейности в HVB Bank Biochim.

 


Тагове: Мтел, директори
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg